caixa popular

El Duo Scorrevele arriba este dijous a l'Ajuntament de València

El Duo Scorrevele arriba este dijous a l'Ajuntament de València
19/07/2017 -

El duo de joves Scorrevole actuara dijous que ve, 20 de juliol, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament a les 12:00 hores. La parella musical, especialistes en flauta i guitarra, protagonitzarà l’últim concert abans de la pausa de l’estiu, reprenent-se les actuacions en el mes de setembre.

El programa previst per al dijous es durà a terme en dues parts, amb un descans entre elles, en les quals s’interpretaran 3 peces en cadascuna. Algunes de les cançons que tocaran són Serenata a l’Alba del Dia (J. Rodrigo) , Rumanian Folk Dansis (B Bartók) o Oblivion (A. Piazzola).

Aquest duo es va conformar en el Conservatori Superior de Música “Rafael Orozco” de Còrdova durant el curs 2015-2016. Els seus integrants, Mª José Cardona i Álvaro Toscà, compten amb una extensa formació musical i diversos reconeixements com el de final de grau en el cas de Mª José i premis en concursos internacionals com el XIV Certamen Internacional de guitarra clàssica “Julián Arqueges” en el cas d’Álvaro.

El concert del dijous 20 posarà fi als espectacles musicals de cada setmana ja que el dijous 27 tindrà lloc la reunió del ple ordinari del mes de juliol. Les actuacions es reprendran amb normalitat en el mes de setembre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris