25n
25N
25N

El director gerent de FGV i l'alcaldessa de Godella estudien diverses propostes per a millorar el servici de Metrovalencia al seu pas pel municipi

13/06/2016 -

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) , Ángel García de la Bandera, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis i Bargues, s’han reunit per a analitzar distintes qüestions relacionades amb les instal·lacions de Metrovalencia en el municipi i del servici que presta.

En la trobada, celebrat en la seu de FGV en València Sud, s’han estudiat diferents alternatives per a millorar l’evacuació d’aigües pluvials de les vies de l’estació que, en els dies de fortes pluges, obliguen a detindre la circulació de trens. Junt amb una major coordinació entre els efectius municipals i de FGV per a agilitzar l’actuació davant d’estes incidències s’ha acordat millorar la canalització de les aigües pluvials per a facilitar la seua eixida.

Des de l’ajuntament s’ha plantejat la possibilitat de millorar l’accessibilitat i la circulació de vehicles en els passos a nivell d’aquest municipi. Per part de FGV, s’ha explicat que l’empresa està realitzant un inventari de tots els seus passos a nivell per a determinar les prioritats d’actuació a l’hora de la seua reordenació o millora.

Ambdós entitats han acordat treballar conjuntament a l’hora de promocionar entre els veïns de Godella el servici que presta Metrovalencia, ja que compta amb una parada en la Línia 1 que en 2015 va registrar 477.360 viatgers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + vint =