25n
25N
25N

El director general d'Indústria i Energia, Diego Macià, es reuneix amb l'empresa Redexis Gas

El director general d'Indústria i Energia, Diego Macià, es reuneix amb l'empresa Redexis Gas
11/10/2016 -

El director general d’Indústria i Energia, Diego Macià, s’ha reunit amb els representants de l’empresa gasista Redexis. A la reunió han assistit la consellera delegada de l’empresa, Cristina Àvila i el director general de Zona Sud-Mediterrani, Diego Sánchez.

La trobada ha permés al director general conéixer amb detall el pla de desplegament de la xarxa de transport i distribució executat per la companyia fins al moment, així com els futurs plans d’expansió, inversió i ocupació en el nostre territori.

Després de la reunió, Macià ha destacat que “el gas natural té la seua importància en el nou model energètic que s’està impulsant des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ja que presenta avantatges des del punt de vista mediambiental i també econòmic”.

Cal destacar que el gas natural és el més net dels combustibles fòssils, per aquest motiu, tal com ha explicat el director, “des de la Generalitat es vol fomentar la seua utilització tant per a usos domèstics, comercials com a industrials en substitució dels derivats del petroli”.

En la seua combustió, el gas natural produeix menys diòxid de carboni que els altres combustibles fòssils, contribuint a la disminució de l’efecte hivernacle. A més, l’emissió d’òxids de nitrogen és considerablement menor i són pràcticament nul·les les emissions de diòxid de sofre, partícules i compostos orgànics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria