25n
25N
25N

El Director General d'Esports presenta la València Colpbol Cup

València acollirà el juny vinent l’1er Campionat d’Espanya de Colpbol

El Director General d'Esports presenta la València Colpbol Cup
07/03/2017 -

La Sala Mesquita de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha sigut escenari de la presentació de la “VALÈNCIA COLPBOL CUP”, el 1r campionat d’Espanya d’esta modalitat esportiva d’equip. L’acte va estar presidit pel Director General d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, que va destacar el desenvolupament i creixement del Colpbol i la seua repercussió creixent i va fer palesa el suport institucional a este esdeveniment.

Va intervenir també l’alcalde de Burjassot, Rafa Garcia, que va posar l’èmfasi en els valors que encarna com cap al Colpbol: igualtat de gènere, inclusió, cooperació… i en l’aposta de Burjassot per este esport des de fa anys, com a seu de les Finals Autonòmiques i ara seu també del primer campionat oficial a escala nacional.

Finalment Juanjo Bendicho, creador del Colpbol i director de l’esdeveniment va destacar el nou pas que la València Colpbol Cup suposa en el desenvolupament global d’este esport i especialment en el seu vessant competitiu i va posar en relleu l’expansió creixent del Colpbol en tot el territori nacional i la seua consolidació com una alternativa real als esports d’equip més tradicionals conjuminant esport, educació, competició i valors. No en va el Colpbol és un esport mixt, que fomenta la igualtat de gènere i extremadament cooperatiu i inclusiu, i ha sigut recentment guardonat amb el primer premi del projecte Emprén Esport impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, en la categoria “Desenvolupe de l’Esforç-Promoció de Valors”.

L’acte es va tancar amb la presentació de l’espot promocional de l’esdeveniment que omplirà de Colpbol la ciutat de València i Burjassot els pròxims 23, 24 i 25 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =