25n
25N
25N

El diputat provincial Bartolomé Nofuentes presenta davant la Comissió Europea el projecte Interreg Eclectic

El diputat provincial Bartolomé Nofuentes presenta davant la Comissió Europea el projecte Interreg Eclectic
04/10/2016 -

El diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, va presentar davant la Comissió Europea el projecte Interreg Eclectic que està desenvolupant la Diputació de València al costat de la Coventry University, ITENE Packaging, Transport & Logistics Research Centre, Rzeszow Regional Devolopment Agency (RRDA), Rome Mobility Agency, Inter Municipal Association for Development of the Region Mechelen and Environment (IGEMO) i STRDA South Transdanubian Regional Development Agency Nonprofit Ltd.

Amb un pressupost d’1.375.612 euros, aquest projecte persegueix una transició cap a models de mobilitat més sostenibles gràcies a la reducció de la producció de carboni en els entorns urbans.

D’aquesta manera, el seu objectiu és contribuir a la millora del medi ambient, lluitant contra el canvi climàtic i reduint la dependència energètica. Per això, el projecte recopilarà totes les experiències locals i regionals en aquest àmbit per a traure conclusions extrapolables en l’àmbit local i regional.

En aquest sentit, el diputat provincial Bartolomé Nofuentes ha insistit en “el paper fonamental que juguen les administracions locals”, així com la importància de “treballar conjuntament i comptar amb el suport d’Europa”.

A més, Interreg Eclectic pretén estimular l’economia lligada a aquesta transició en la mobilitat entorn de la recerca, la transferència, les noves praxis i perfils professionals, així com facilitar el treball de les administracions per a aconseguir una mobilitat baixa en carboni.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 5 =