caixa popular

El departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria col·labora en el projecte pilot 'Campus: Objectiu benestar' per a promoure hàbits de vida saludable

Els tallers, dirigits a adolescents, promouran hàbits de vida saludable, l’educació emocional i la prevenció de la violència de gènere

El departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria col·labora en el projecte pilot 'Campus: Objectiu benestar' per a promoure hàbits de vida saludable
23/06/2017 -

El departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria col·labora en l’experiència pilot ‘Campus: Objectiu benestar’, dirigida a joves d’entre 12 i 17 anys, que tindrà lloc a Villar del Arzobispo del 10 al 14 de juliol.

El projecte, que tenen entre els seus objectius promoure hàbits de vida saludables, naix com a fruit de la col·laboració interinstitucional entre la Mancomunitat de la Regió muntanyenca, l’Ajuntament de Villar del Arzobispo i el departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria.

En les jornades s’abordaran quatre temàtiques: nutrició i esport, emergències sanitàries, igualtat i educació emocional. Així, els joves assistents tractaran temes com la prevenció de la violència de gènere, la psicoeducació en la igualtat, l’educació emocional i la prevenció d’addiccions.

Les activitats es desenvoluparan en format grupal amb tallers, jocs, ‘gimcanes’, competicions, excursions i altres formats. També es realitzaran simulacres de primers auxilis i socorrisme aquàtic. A més, totes comptaran amb la col·laboració del programa Xarxa Jove de l’IVAJ.

La col·laboració de les tres administracions ha fet possible aquest projecte en el qual han participat, entre altres, tècnics de serveis socials de l’Ajuntament, la psicòloga de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat, així com pediatres i personal sanitari d’atenció primària del departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats