caixa popular

El Departament de Salut de Vinaròs incrementa un 5% el pressupost destinat al pla de vacances

Els reforços milloraran l’atenció sanitària dels municipis de Alcossebre, Peníscola, Benicarló i Vinaròs

El Departament de Salut de Vinaròs incrementa un 5% el pressupost destinat al pla de vacances
03/07/2017 -

El departament de salut de Vinaròs ha reforçat amb un total de 35 nous professionals l’assistència de les zones turístiques, dins del pla de vacances que enguany ha obtingut una consignació pressupostària un 5% major que l’estiu de 2016.

Per a dur a terme aquest pla, el departament de salut de Vinaròs ha adaptat els recursos disponibles a l’increment de la demanda assistencial del període estival, amb l’objectiu de garantir la millor assistència en els mesos d’estiu tant als nuclis urbans com a les destinacions turístiques.

Així, els punts amb reforç sanitari en el departament de Salut de Vinaròs són Peníscola (consultoris Peñismar i Sorolla), Alcossebre Les Fonts, Benicarló i Vinaròs. En total, 35 professionals nous que suposen una dotació econòmica superior als 450.000 euros, un 5% més que la consignació de l’estiu anterior.

A la Comunitat Valenciana, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha destinat aquest estiu un total de 53,3 milions d’euros per al pla de vacances (substitucions i reforços), la qual cosa ha suposat un increment d’un 1,8% respecte a 2016 i de 4,4 milions (un 7,1%) més que el pressupostat en 2015.

El pla de Conselleria estima l’obertura de 32 consultoris d’estiu, dels quals 17 es troben en la província de Castelló.

Patologies ‘d’estiu’

Els consultoris situats en les destinacions turístiques solen registrar pacients afectats per patologies típiques de l’època estival. Així, les més freqüents són urticàries, picades, faringitis, amigdalitis, otitis, gastroenteritis víriques, eritemes solars i esquinços, entre altres.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats