caixa popular

El departament de Modernització obri un procés urgent de selecció per a la beca postgrau

El departament de Modernització obri un procés urgent de selecció per a la beca postgrau
04/10/2017 -

Amb motiu de la renúncia  de la persona adjudicatària de la beca de postgrau per al departament de Modernització i Informàtica, l’Ajuntament ha obert un procés selectiu urgent per a la nova concessió de la beca. El termini per a presentar sol·licituds acabarà el proper divendres 6 d’octubre de 2017.

Les titulacions preferents són grau en Informàtica – Espec. Sistemes Informació i grau en Gestió i Administració Pública.

En el següent enllaç podeu descarregar les bases i l’imprès d’autobaremació:  http://www.godella.es/va/aodl/content/bases-beca-post-2017.

Aquesta Beca de formació està emmarcada en el programa de Diputació de València Beca-postgrau. La dotació econòmica serà de 1.000 euros bruts al mes, per 30 hores setmanals de treball al departament de Modernització de l’Ajuntament de Godella, durant 6 mesos, al programa ‘Adaptació procediments i tràmits normativa vigent’, en el que s’estudiaran els procediments i tràmits i la seua adaptació a la normativa vigent en matèria d’administració electrònica, transparència i procediment administratiu.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 6 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018