caixa popular

El Departament Clínic-Malvarrosa inicia un pla formatiu per a més de 200 professionals cel·ladors

El Departament Clínic-Malvarrosa inicia un pla formatiu per a més de 200 professionals cel·ladors
15/05/2017 -

L’Hospital Clínic de València ha iniciat un pla formatiu dirigit a les més de 200 cel·ladores i cel·ladors que integren el Departament de Salut València-Clínic-Malvarrosa, dins de la seua jornada laboral i que forma part d’un programa de millora d’aquest estament dins l’organigrama assistencial del centre.

Aquest pla està integrat per dos blocs temàtics. El primer versa sobre matèries d’organització sanitària, tracte al públic i pacients, identificació i indumentària, així com higiene de mans i mesures de protecció i protocols d’actuació davant contagis. Amb aquest contingut es pretén concienciar l’estament de cel·ladors de la seua importància en l’activitat assistencial de l’hospital.

La segona part de la formació està formada per la temàtica de prevenció de riscs laborals, tècniques de manipulació i mobilització de pacients i un taller pràctics en el Servei de Rehabilitació. D’aquesta manera s’ofereix formació específica en el maneig de les tècniques i mecanismes per la mobilització dels pacients.

 

Tal com assenyala Jorge Romero, Cap de Personal Subaltern de l’Hospital Clínic, i coordinador d’aquest projecte, “es pretén posar en valor el papel fonamental del cel·lador en la institució com a element indispensable en l’organització multidisciplinar del treball per garantir l’adequada qualitat assistencial”.

Per això, insisteix Jorge Romero en “la necessària implicació de l’estament de cel·ladors dins del procés de cures que es presten als nostres pacients”.

D’igual forma, la formació rebuda en els temes d’higiene, mesures de protecció i protocols de treball serviran per aconseguir uns millors indicadors de qualitat i satisfacció tant per als usuaris com per a la resta d’estaments sanitaris.

 

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris