caixa popular

El dancehall de Bad Gyal a Las Naves

El dancehall de Bad Gyal a Las Naves
26/07/2017 -

La jove artista ha revolucionat les xarxes socials amb la seua música, lletres i imatge, plantant-li cara a un panorama musical tradicionalment masculí. Amb sols 20 anys s’ha convertit en tota una referència del dancehall amb influències del trap i arriba aquest cap de setmana a València on oferirà al públic un concert a Las Naves.

Juntament amb Bad Gyal, dissabte actuarà també a Las Naves Bea Pelea, jove promesa del reggaeton espanyol i amb un nom ja emergent en aquest univers musical.

Des de fa poc més d’un any, la jove cantant ha iniciat una autèntica revolució a les xarxes socials, on es va descobrir amb una versió del tema «Work» de Rihanna, titulat «Pai». Gyal no és una cantant en ús i la crítica s’ha referit a Bad Gyal com «el pussy que mana». La seua música -dancehall amb influències del trap- ve acompanyada d’unes lletres que reivindiquen la independència i llibertat en aquest sector, dominat per la presència masculina.

Des de Vilassar de Mar arriba aquesta artista, portada dels mitjans de tendències. Malgrat la seua joventut i el poc temps que està actuant, punxadiscos anglosaxons, com Joe Key, del prestigiós col·lectiu Soulection, ja punxen els seus temes, i productors com Dubbel Dutch han començat a treballar amb ella en l’estudi. A més, enguany ha actuat en festivals de prestigi com el FIB o el Sónar.

El mateix dissabte també pujarà a l’escenari de Las Naves Bea Pelea, veu destacada en el reggaeton i que apareix en escena fa menys d’un any amb «Papi dime a ver», un tema sense prejudicis on l’acompanyaven Ms Nina i La Zowie, sobre un ritme de Shean Beats. Ara mateix es troba preparant el seu primer disc que eixirà aquesta tardor.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris