caixa popular

El curs esportiu començarà el pròxim 11 de setembre

El curs esportiu començarà el pròxim 11 de setembre
29/08/2017 -

El curs esportiu 2017/2018 donarà començament dilluns que ve 11 de setembre amb una àmplia proposta d’activitats tant per als més xicotets (tennis, bàsquet, futbol, karate, gimnàstica, pilota valenciana, pádel) com per als adults (ioga, pilates, tai-txi, gimnàs, aerodance, tennis, defensa personal, funcional trainning, globalfitness).

Les inscripcions per a nous alumnes tindran lloc el 4 i 5 de setembre per als veïns de Godella i el 8 per a veïns d’altres municipis. Els alumnes que van finalitzar el curs donats d’alta en la seua activitat, automàticament estan inscrits, per tant reprenderán les classes i entrenaments en el mateix horari i grup que el curs anterior.

També estarà a disposició la piscina coberta municipal per a bany lliure, lúdic o cursos de natació i bussege, a més de la permanència dels equips de natació sincronitzada i persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes aquestes activitats esportives estan subvencionades per l’Ajuntament de Godella, per la qual cosa s’estableixen diferents preus per als veïns d’est i altres municipis. Per a més informació, podeu contactar amb la regidoria d’Esports en el 963160193, o bé consultar tots els detalls en el fullet adjunt.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats