25n
25N
25N

El CUMA presenta les obres que s’executaran per obrir abans d’agost el parc de la Devesa

El CUMA presenta les obres que s’executaran per obrir abans d’agost el parc de la Devesa
10/01/2019 -

Les obres de condicionament per obrir les portes de la primera part del parc de la Devesa hauran d’estar executades abans del 31 de juliol d’aquest any. Així ho va informar l’equip redactor del projecte a la darrera sessió del Consell sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient (CUMA), que va tindre lloc ahir a l’Ajuntament de Godella.
Es tracta en realitat d’una intervenció mínima que facilitarà l’accés a 5.600 m² del total dels 16.702,54 m² que són propietat de l’Ajuntament, després de l’acord amb la Congregació Sagrat Cor de Jesús per a la seua expropiació. En aquesta primera zona, es condicionarà l’accés de la porta principal per a vianants i també per a un vehicle de manteniment. Es netejarà la zona arbrada i els camins, però no es realitzaran treballs d’asfaltat. A més, on estava l’antiga pista de patinatge es col·locarà una xicoteta instal·lació esportiva, i es posaran bancs i fonts.
Des del grup de govern asseguren que «es tracta d’una mínima intervenció que no trastocarà la fisonomia del parc». Les obres, que es finançaran amb fons propis del pressupost municipal, hauran d’executar-se abans d’agost.
D’altra banda, en aquesta sessió del CUMA també es va adonar dels nous documents que s’han incorporat a l’expedient del PGOU, en tràmit de redacció. Aquests documents es poden consultar i descarregar fàcilment des de l’àrea d’Urbanisme de la web municipal (http://www.godella.es/es/urbanisme/content/pgou-en-tramite). L’alcaldessa de Godella i regidora d’Urbanisme, Eva Sanchis, va informar que la propera sessió del CUMA serà monogràfica d’aquest Pla General d’Ordenació Urbana, doncs el 14 de febrer està prevista una exposició al públic per explicar en què consistirà l’esmentada modificació, que es portarà a l’ordre del dia del ple de febrer.
Pel que fa a l’àrea de Medi Ambient, es va demanar a totes aquelles persones interessades a formar part de la comissió que estableix l’ordenança de l’arbratge –aprovada al darrer ple de desembre- presenten la seua sol·licitud voluntària per registre d’entrada.
Per últim, el regidor de Seguretat Ciutadana, Fernando Oliveros, va presentar el Pla Territorial d’Emergències, d’obligatorietat legal per a tots els municipis.
Tant Oliveros com Sanchis es mostraren molt contents de la gran acollida que cada mes té la reunió del CUMA, la qual cosa és un senyal que la ciutadania està implicada i interessada pels assumptes urbanístics i mediambientals d’aquest poble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

CCCC
torrent