caixa popular

El Corte Inglés, amb les dones afectades amb càncer de mama

La desfilada de moda de Viure com Abans va arrancar la setmana de suport a les dones

El Corte Inglés, amb les dones afectades amb càncer de mama
19/10/2017 -

El Corte Inglés participa de nou en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i, en esta ocasió, ho fa amb diverses accions: llaços roses per als empleats, il·luminació especial en les façanes dels centres comercials, donacions en adquirir determinats productes solidaris…

El Corte Inglés Pintor Sorolla ha il·luminat la seua façana de color rosa durant tota esta setmana per a mostrar el seu suport a totes les dones afectades amb càncer de mama i lluitar contra esta malaltia.

També El Corte Inglés Avinguda de França va acollir este dimarts una desfilada on dones afectades amb càncer de mama de l’associació Viure com Abans van lluir la moda de les marques pròpies d’El Corte Inglés com a autèntiques models.

En dues de les fotografies, les models posant. En una altra fotografia, les models al costat dels seus familiars i Isabel Lozano, regidora delegada d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i el doctor García Fons, de la Unitat de Patologia Mamària del Servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari Dr. Peset de València i membre del Comité Multidisciplinari hospitalari per al maneig oncològic de la mama que van voler acompanyar-les en este dia tan especial per a elles. En una altra d’elles, la façana d’El Corte Inglés Pintor Sorolla il·luminada de rosa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios