25n
25N
25N

El Cor Ciutat de Burjassot crea la seua pròpia Escola de Cant

14/07/2016 -

L’Escola Coral Ciutat de Burjassot ja és una realitat. El Cor Ciutat de Burjassot (ccb) ha formalitzat un conveni de col·laboració amb el Patronat Juan XXIII a partir del com, el centre educatiu cedirà part de les seues instal·lacions perquè la formació coral puga desenvolupar l’activitat de la nova escola.

Els nens i nenes que s’apunten (de 3 a 12 anys) aprendran a cantar formant part activa del seu grup i adquiriran els coneixements musicals conforme a la seua edat, alternant amb jocs i activitats dinàmiques, dins del món de la música coral. A més, també realitzaran activitats en valencià i anglés, activitats a l’aire lliure, etc… D’altra banda, a més dels concerts de Nadal i final de curs, al llarg del curs es programaran intercanvis amb altres cors, així com excursions i viatges relacionats amb el món de la música i el cant. Els grups de l’Escola es formaran atenent a les edats dels seus components: cor de 3 a 5 anys; cor de 6 a 8 anys, cor de 9 a 11 anys i, a partir dels 12 anys, els alumnes i alumnes de l’Escola passaran a formar part del Cor Juvenil.

Les persones interessades a apuntar als seus petits a la nova Escola Coral Ciutat de Burjassot han d’emplenar el formulari de preinscripció que està disponible a la web del CCB (http://www.corciutatdeburjassot.es/). A primers de setembre, el CCB convocarà als pares o tutors dels nens i nenes a una reunió, que tindrà lloc el divendres 9 de setembre, per aportar tota la informació necessària i resoldre possibles dubtes. Els assajos es realitzaran els dissabtes al matí i tindran una durada d’una hora. El preu de l’Escola Coral és de 20€ al mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =