25n
Orgull
Orgull

El Conservatori de Llíria estrena nova imatge corporativa

El Conservatori de Llíria estrena nova imatge corporativa
13/05/2021 -

El Conservatori Professional de Música de Llíria ha estrenat la seua nova imatge corporativa. Aquest nou disseny tracta de modernitzar la identitat creativa del centre, amb un logotip que combina història, patrimoni i música a través de la tipografia i de la imatge plasmades en ell.

Segons ha explicat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, “aquest canvi també busca remarcar aqueixa identitat més moderna i globalitzada que caracteritza al Conservatori, dins d’una Llíria, Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, i per la recent inclusió del centre en el programa Erasmus+ de la Unió Europea”.

“Aquest nou disseny, no obstant això, continuarà mantenint i respectant els senyals d’identitat del centre, atorgant un lloc important a la música dels nostres avantpassats ibers, que es manté representada en forma de plat en la seua primera lletra”, ha remarcat l’edil.

Per part seua, la directora del centre, Amparo Esteve, ha explicat que l’objectiu d’aquesta modificació “és continuar mantenint al Conservatori de Llíria com un centre referent de dinamisme, modernitat i compromís amb els valors de la música i de l’educació, que són dos vehicles molt importants per a obrir fronteres al nostre alumnat i professorat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =