25n
25N
25N

El conservatori municipal Josep Iturbi oferix un concert en el marc de la celebració del Dia Internacional Ciutat Educadora

Al Saló de Cristall de l’Ajuntament

El conservatori municipal Josep Iturbi oferix un concert en el marc de la celebració del Dia Internacional Ciutat Educadora
01/12/2016 -

L’alumnat del Conservatori Municipal Josep Iturbi serà el protagonista del concert que se celebrarà este dijous, 1 de desembre, al Saló de Cristall de l’Ajuntament. El concert forma part de la programació amb motiu de la celebració del Dia Internacional Ciutat Educadora, que impulsa la Regidoria d’Educació.

Com és conegut, l’Ajuntament reserva el seu saló noble cada dijous perquè formacions musicals i artístiques o intèrprets individuals de la ciutat puguen donar-se a conéixer o puguen col·laborar en l’agenda cultural urbana, amb actuacions obertes al públic.

En el cas de hui, la sessió tindrà una significació especial, ja que seran alumnes del Conservatori Municipal Josep Iturbi els qui oferiran un concert a la ciutadania, en un acte que forma part del programa elaborat amb motiu de la celebració del Dia Internacional Ciutat Educadora i que s’allargarà amb diverses convocatòries fins a diumenge que ve.

El concert estarà dirigit pels professors Ramón Cavero (flauta), Juan Carlos Civera (fagot), David Olmos (saxo), Enrique Perona (guitarra), José Luis Ruiz del Puerto (guitarra), Elena Solanes (violoncel) i Elisabeth Woltèche (flauta de bec).

En total, s’oferiran 14 peces del repertori clàssic, que seran interpretades per estudiants del centre musical. El programa previst inclourà el preludi de la Suite núm. 1 en sol major, de Bach, per Marta Calás al violoncel; Nocturn, de K. Mertz, i Lettre, de R. Dyens, per Clara Ballester a la guitarra; l’Allegro del Duetto núm. 3 en re M, de Haydn, pels flautistes Álvaro Tatay i Mar Pans; Sonata en sol menor, de B. Bernardi, per Jacobo Ruiz (violoncel) i José Luis Ruiz del Puerto (guitarra); Fantasia sobre motius de La Traviata de Verdi, de F. Tàrrega, per Laura Rausell (guitarra); Fragmente, de M. Shinohara, per Gabriel Belkheiri (flauta de bec); Gran obertura, de M. Giuliani, interpretada a la guitarra per Álex García; El noi de la mare, de M. Llobet, per Rodrigo Herrero, també guitarra; Sonata en sol menor, de B. Marcello, pels violoncels Marín i Héctor Cruz; El sueño de la muñeca, d’A. B. Mangoré, per Paula Ballester a la guitarra, i el Minuet en re, de S. L. Weiss, pel guitarrista Gonzalo Rodríguez López de Andújar.

Les dos últimes peces seran interpretades per conjunts instrumentals, en compte de solistes. Serà el cas de la Petite Symphonie, de Gounod, pel conjunt integrat per Mar Tajahuerce i Inma Bargues (flautes); Pedro Arias i Marta Clariana (clarinets); Belén Pousa i Mireia Járrega (trompes); Juan Monmeneu i Jordi Blasco (fagots), i Maite Melillo (contrabaix).

I, en segon lloc, el conjunt de metalls integrat per David Millan (saxo soprano), Alicia Ortuño (saxo alt), Celia Soler (saxo tenor) i Ruth Segarra (saxo baríton) interpretaran dos peces: els moviments 1r, 3r i 4t de Quatuor, de P. M. Dubois, i Dixie for Sax, de P. Iturralde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + set =