25n
25N
25N

El conseller Climent anuncia que l'IVACE donarà suport enguany a 170 projectes d'eficiència energètica amb un total de 3 milions d'euros

26/10/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat a Madrid el Saló Internacional de Solucions per a la Indústria Elèctrica i Electrònica (MATELEC) per a donar suport a les 27 empreses valencianes presents en el certamen.

Climnet visita ha destacat “la necessitat de continuar avançant cap a solucions que contribuïsquen a reduir els consums energètics en els diferents sectors, per al que comptem amb una línia d’ajudes per a fomentar l’adopció de mesures d’estalvi energètic”.

En aquest sentit, ha avançat que “l’IVACE donarà suport enguany a un total de 170 projectes d’eficiència energètica en els sectors de l’edificació, indústria i per a projectes de gestió energètica amb un total de 3 milions euros”.

“Al costat de les energies renovables i l’autoconsum, l’eficiència energètica s’erigeix com el tercer pilar sobre el qual s’assenten les bases del nou model energètic que estem impulsant” ha explicat el conseller. Referent a açò, Climent ha posat l’accent que la consolidació d’aquest nou model energètic necessita, sens dubte, de la col·laboració i implicació dels diferents agents del sector energètic”.

Durant la seua visita, ha mantingut una trobada amb els representants de la Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions Elèctriques i Telecomunicacions d’Espanya (FENIE) als quals ha explicat les diferents línies d’actuació que està duent a terme la conselleria d’Economia, a través de l’IVACE per a millorar l’eficiència energètica i fomentar les instal·lacions d’autoconsum en el nostre territori.

En aquest sentit, Climent ha destacat “la implicació de les empreses d’instal·lacions elèctriques valencianes per oferir solucions per oferir productes d’estalvi energètic personalitzats, solucions que permeten controlar i monitoritzar els consums tant en el sector residencial com en el sector terciari, a la recerca de minimitzar la despesa energètica i oferir assessorament energètic “.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 6 =

museo prehistoria