25n
25N
25N

El Consell i la Generalitat de Catalunya impulsaran la creació conjunta de productes turístics

El Consell i la Generalitat de Catalunya impulsaran la creació conjunta de productes turístics
14/05/2021 -

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni marc de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en matèria de turisme.

L’objecte d’aquest conveni és establir les bases de col·laboració per a impulsar i promoure accions conjuntes en l’àmbit del turisme i impulsar la creació de productes conjunts de manera preferent; així com potenciar els intercanvis d’experiències, informació i desenvolupament d’estratègies d’interés per a totes dues parts.

Mitjançant aquest conveni, que no suposa obligacions econòmiques per a les parts signants, tots dos organismes es comprometen a fomentar els contactes amistosos, intercanvis i cooperació en turisme entre totes dues parts, així com dels destins dels seus territoris que es vulguen acollir. A més, podran compartir informació d’indicadors de gestió que permeten millorar els seus sistemes de gestió i el seu funcionament i tendir a l’excel·lència.

Així mateix, es comprometen a enfortir l’intercanvi mutu d’informació turística i realitzar enllaços i compartiments d’informació de webs oficials de turisme. D’igual manera, treballaran en el vincle a través de les xarxes socials i a desenvolupar accions de promoció.

A més, tant Turisme Comunitat Valenciana com el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya participaran en activitats de promoció turística celebrades per totes dues parts, oferint facilitats i espais concrets en els seus territoris per a fer-ho possible.

Aquest acord ve a renovar el conveni signat entre totes dues parts en 2016, que els ha permés compartir experiències i polítiques d’impuls, ordenació i promoció del sector turístic, consolidant així un model de turisme responsable i competitiu. Cal destacar que les dues regions formen part de la Xarxa Europea per a un Turisme Responsable i Competitiu NECSTour.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 4 =