25n
Orgull
Orgull

El Consell recolza en el mercat al sector valencià de la planta ornamental

El Consell recolza en el mercat al sector valencià de la planta ornamental
25/01/2017 -

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha afirmat que “el Consell dóna suport a l’orientació al mercat internacional per a enfortir el sector valencià de la planta ornamental”.

Durant una visita, al costat del director general d’Agricultura, Roger Llanes, a les 13 empreses valencianes presents en IPM d’Essen (Alemanya), la fira de planta ornamental més important del sector, Rodríguez Mulero ha assenyalat que “este sector és fonamental per a l’activitat econòmica” i que “la Comunitat és la principal potència en este àmbit a Espanya”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha destacat el suport del Consell a este sector a través de l’especial dedicació en qüestió de sanitat vegetal i en l’àmbit exportador. També ha afegit que la conselleria i el sector hauran d’abordar conjuntament l’adequat dimensionament de les estructures empresarials per a competir amb majors garanties en el mercat internacional.

Les 13 empreses valencianes, que representen el 59% de la superfície ocupada per Espanya en la fira IPM d’Essen, presenten les seues novetats fins al pròxim 27 de gener.

A la Comunitat Valenciana existeixen 1.494 hectàrees i 440 signatures dedicades al cultiu de planta ornamental, especialitzades principalment en planta aromàtica i mediterrània: palmàcies, oliveres i espígol. Alemanya, França, Àustria i Bèlgica són les principals destinacions de les exportacions valencianes en este sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =