25n
25N
25N

El Consell promociona l'oferta d'oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

El Consell promociona l'oferta d'oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
19/11/2016 -

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les ciències, SA (CACSA), i la Fundació Turisme València Convention Bureau per a la promoció de l’oferta d’oci cultural, científica i artística de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

D’aquesta manera, en virtut del conveni, CACSA destinarà 9.000 euros a la fundació per a dur a terme aquest conveni, continuant amb la línia de treball d’aquests últims anys, que té com a objectiu potenciar la difusió del complex Ciutat de les Arts i les ciències i els serveis que s’ofereixen en el mateix, per a donar-ho a conéixer com una destinació turística exclusiva, tant a escala nacional com a internacional.

La Ciutat dels Arts i les ciències representa una destinació única en la ciutat de València, tant per l’arquitectura de les seues edificacions, com pels serveis i activitats que ofereix.

Per la seua banda, la Fundació Turisme València Convention Bureau s’encarrega de la gestió estratègica i la promoció de la ciutat de València en l’àmbit turístic, amb un enfocament professional que combina l’interés públic i el privat.

Entre les accions que realitza la fundació es troben des de visites d’inspecció dirigides a periodistes, touroperadors, companyies aèries, organitzadors de congressos i agències d’incentius, fins a la venda activa d’entrades amb paquets especials amb altres serveis turístics dirigits als visitants internacionals del seu web, a més de les labors de comunicació i promoció en els seus diferents suports tècnics.

Totes aquestes accions dirigides a la Ciutat de les Arts i les ciències reportarien un important benefici i suposarien l’accés a mercats als quals CACSA no pot accedir amb mitjans propis.

A més, la fundació gestiona una àmplia xarxa d’oficines i ofereix els serveis d’atenció al visitant en la ciutat i en línia, a través de les Tourist Info, distribuïdes per la ciutat, que representarien un canal de venda molt potent per a la Ciutat de les Arts i les ciències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 8 =