25n
25N
25N

El Consell ha abonat més de 14 milions d'euros de les resolucions 501 d'ajudes a l'habitatge en els últims sis mesos

El Consell ha abonat més de 14 milions d'euros de les resolucions 501 d'ajudes a l'habitatge en els últims sis mesos
05/01/2017 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha pagat, des de juliol fins a desembre del 2016, un total de 14,1 milions d’euros corresponents a les resolucions 501 d’ajudes a l’habitatge. Aquesta quantitat forma part dels 40 milions d’euros de deute reconegut per la consellera María José Salvador després que l’anterior govern negara el reconeixement d’aquest dret a més de 7.000 famílies que van demanar les subvencions.

D’aquesta forma, s’han superat les previsions de terminis del calendari subscrit el mes de juliol del 2015 amb la Plataforma d’Afectats per l’Impagament de les Ajudes a l’Habitatge, que establia començar a pagar les 501 a partir del mes de juliol del 2016 després de la liquidació del deute pendent per part de l’anterior Govern valencià. No obstant això, el Consell es va avançar a aquest calendari i va començar a abonar les ajudes al juny del 2016.

La Conselleria d’Habitatge ha resolt així un problema que afectava milers de famílies en tota la Comunitat Valenciana. Cal recordar que els pagaments pendents de l’anterior Consell en ajudes a l’habitatge ascendien a un total 240 milions d’euros, que ja han sigut abonats per l’actual Govern, i ara també s’han pagat ja 14,1 milions d’euros dels 40 milions de les resolucions 501, tal com establia el calendari de pagaments.

La directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha manifestat el compromís de la conselleria de reconéixer el dret dels impagats i espera que, en 2017, s’acabe amb “aquest deute històric que la conselleria havia contret amb molts ciutadans.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − deu =

bombers
CCCC
bombers