25n
25N
25N

El Consell facilita als joves del Carnet Jove el transport públic

05/08/2016 -

El ple del Consell ha aprovat convenis de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i set companyies d’autobusos per a facilitar a joves usuaris del Carnet Jove el transport públic.

Concretament, els acords de col·laboració són amb les empreses Auvasa SA, Autocars la Serranica S.L., Starbus S.L., Autobusos la Concepció Vicente Montes i Fills S.L., Autobusos Buñol S.L., Autocars Herca S.L. i Travicoi S.A.

Estos convenis estableixen la utilització de l’Abonament Transport Jove, amb les mateixes prestacions i característiques que l’actual Abonament Transport, amb l’aplicació d’un descompte del 15% als titulars del Carnet Jove sobre el preu fixat del bitllet d’estes empreses d’autobusos.

Esta col·laboració entre l’IVAJ i les companyies d’autobusos amplia la cobertura dels servicis del Carnet Jove.

A més, amb este tipus de convenis es compleixen dos objectius, d’una banda, es promociona l’ús del transport amb autobús entre la població juvenil i, d’un altre, es potencia la col·laboració amb els jóvens usuaris que més intensament utilitzen estos mitjans.

L’aportació global econòmica de l’IVAJ per a estos set convenis ascendeix a 66.582 euros, dels quals, una part corresponen al descompte en l’Abonament Transport Jove i la resta, al descompte aplicat en els bitllets dels autobusos que cobreixen rutes detallades en cada un dels acords.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =