25n
25N
25N

El Consell elogia la iniciativa 'Accedemos' de la Fundació Mapfre per fomentar l'ocupació estable de les empreses

El Consell elogia la iniciativa 'Accedemos' de la Fundació Mapfre per fomentar l'ocupació estable de les empreses
07/10/2016 -

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha elogiat la iniciativa “Accedemos”, de la Fundació Mapfre i de la Cambra de comerç de València, per fomentar i promoure l’ocupació estable en les empreses de la nostra Comunitat.

Nomdedéu ha assistit al lliurament del reconeixement de la Fundació Mapfre a les empreses Intercontrol Levante, CEI Parque Tecnológico i Kavisha Farma per la seua contribució al foment de l’ocupació.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha recalcat que l’objectiu de la Generalitat “no és només aconseguir ocupació, sinó que siga estable”. “Per a aconseguir-ho, ha assenyalat “és necessari canviar el model productiu, un projecte a llarg termini que requereix la col·laboració de tots els agents implicats”.

El Programa ‘Accedemos’ de la Fundació MAPFRE dirigeix les seues ajudes a xicotetes i mitjanes empreses, autònoms i entitats socials que generen ocupació cobrint una vacant amb una persona. Una de les premisses essencials és que les persones que siguen contractades estiguen en situació legal de desocupació i que porte en aquesta situació un mínim de tres mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 18 =

museo prehistoria