25n
Orgull
Orgull

El Consell dels xiquets i les xiquetes de Torrent se suma al “Mannequin Challenge”

El Consell dels xiquets i les xiquetes de Torrent se suma al “Mannequin Challenge”
21/11/2016 -

Aquest dissabte el Saló de Plens de l’Ajuntament de Torrent ha acollit el “Consell dels xiquets i les xiquetes”, una activitat participativa per a xiquets i xiquetes de la població que s’emmarca dins de la celebració del Dia de la Infància.

L’alcalde Jesús Ros ha sigut el primer a prendre la paraula en aquest Consell on els més xicotets han sigut els protagonistes i han exposat a l’equip de govern les seues preocupacions com a ciutadans. Andreu Valero Cap, representant dels alumnes enguany, ha sigut l’encarregat d’obrir el torn de paraula de tots els xiquets i xiquetes que han format part d’aquesta iniciativa. Cada participant ha formulat una pregunta al regidor de l’àrea en qüestió, qui ha explicat i pres nota de totes les propostes i preocupacions de les persones que constituiran el futur de la nostra ciutat, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de tots. L’alcalde Jesús Ros ha tancat l’acte donant les gràcies als pares per tenir uns fills que, malgrat la seua curta edat, coneixen la nostra ciutat i intenten fer tot per millorar-la, mentre que als xiquets i xiquetes els ha demanat que recorden que “el carrer és com la nostra casa però amb la qual convivim amb 80.000 persones més, per tant, us demane que ajudeu a l’ajuntament a cuidar de la nostra ciutat. El consistori necessita, per a poder mantenir la ciutat de la millor forma possible, la col·laboració ciutadana pel que us demane que sigueu un exemple, tant per als majors com per als més xicotets”.

Aquest Consell dels xiquets i les xiquetes s’ha iniciat enguany d’una forma molt especial. Tots els presents han col·laborat per a dur a terme el repte viral “Mannequin Challenge”, que està arrasant en les xarxes. Aquest repte es guardarà en el record de tots mitjançant un arxiu de vídeo que s’ha compartit en les xarxes de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =