25n
25N
25N

El Consell col·labora amb Creu Roja en l'atenció bucodental de persones amb discapacitat

El Consell col·labora amb Creu Roja en l'atenció bucodental de persones amb discapacitat
30/04/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el comité de la província de València de Creu Roja, per a finançar les activitats que realitza en l’atenció bucodental de persones amb discapacitat durant 2020.

Fruit d’aquesta col·laboració, en 2019 es va atendre 1.930 persones en un total de 3.907 actuacions.

Per a enguany, aquest conveni, que se subscriu amb Creu Roja des de 2003, està dotat amb 50.000,00 euros.

En aquest conveni, la Creu Roja provincial de València es compromet a realitzar activitats del programa d’atenció bucodental a persones discapacitades i posar a la disposició del mateix les instal·lacions adequades adaptades per al desenvolupament d’aquestes activitats.

A més, proporciona el personal necessari per a dur a terme aquestes actuacions, en concret, cinc professionals: dues odontòlogues, una auxiliar administrativa, una recepcionista i una higienista dental; així com el material necessari per a poder realitzar els tractaments (adaptador per a realitzar la intervenció, cadira de rodes, màquina de raigs X per a diferents i posicions, lliteres, etc.).

La Creu Roja Espanyola és una entitat amb finalitats assistencials i socials, entre els quals està el foment i la participació en programes de salut.

Entre aquests programes destaca el programa d’atenció bucodental a persones amb discapacitat, que té com a objectius: augmentar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través de la millora de la seua salut; formar i assessorar professionals d’odontologia en l’atenció a col·lectius especials; realitzar tractaments específics a persones amb discapacitat que no poden rebre-ho des d’altres serveis; així com col·laborar amb altres entitats en la prevenció i tractament bucodental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 1 =

museo prehistoria