25n
25N
25N

El Consell autoritza concedir subvencions de 2,4 milions per a fomentar l'ocupació de persones amb diversitat funcional

El Consell autoritza concedir subvencions de 2,4 milions per a fomentar l'ocupació de persones amb diversitat funcional
19/11/2016 -

El Ple del Consell ha autoritzat la concessió, per part del Servef, de dues subvencions al centre Talent i Experiència (1,4 milions) i al Centre Especial d’Ocupació Dr. Scheneider (1 milió) destinades a fomentar l’ocupació de persones amb diversitat funcional.

Aquestes ajudes formen part d’un programa de subvencions del Servef de 19 milions d’euros destinats a afavorir la integració sociolaboral de les persones amb algun tipus de discapacitat en Centres Especials d’Ocupació (CEE) i enclavaments laborals. Aquestes dues subvencions han de ser aprovades pel ple del Consell en superar el milió d’euros.

La integració soci laboral de les persones que pateixen algun tipus de discapacitat és una de les prioritats d’aquest Govern i un eix fonamental en el full de ruta del Servef.

Aquestes ajudes possibilitaran subvencionar el 50% del Salari Mínim Interprofessional de les persones amb diversitat funcional contractades en els CEE i permetran recolzar l’ocupació de més de 7.000 treballadors amb discapacitat o diversitat funcional a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − cinc =