25n
25N
25N

El Consell aprova un conveni entre l'AVAP i la Universitat de València per a avaluar l'activitat investigadora del personal docent

El Consell aprova un conveni entre l'AVAP i la Universitat de València per a avaluar l'activitat investigadora del personal docent
13/11/2016 -

El ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) i la Universitat de València per a l’avaluació de l’activitat investigadora del personal docent contractat pertanyent a aquesta universitat.

En concret, s’avaluarà l’activitat del personal contractat doctor interí i professorat ajudant doctor, així com la del personal investigador contractat a l’empara del programa marc per a la contractació de personal investigador doctor de la mencionada universitat.

L’avaluació se centra en aspectes i requisits bàsics que garantisquen la idoneïtat del professorat. Així doncs, l’avaluació del professorat positiu és requisit imprescindible per a participar en els processos de contractació que són desenvolupats per les mateixes universitats valencianes.

Aquest conveni tindrà una vigència de tres anys i podrà ser prorrogat pel mateix període de temps. Per al seguiment i control del conveni es crearà una comissió mixta integrada per dos representants de cadascuna de les parts.

Cal destacar que en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, l’AVAP té les competències per a realitzar aquesta avaluació que es durà a terme aplicant un procediment i uns criteris equiparables als que utilitza la Comissió Nacional de l’Avaluació de l’Activitat Investigadora.

Finalitzat el procés d’avaluació, l’AVAP remetrà per cada sol·licitud un informe favorable o desfavorable a la Universitat, que dictarà la corresponent resolució. Per la seua banda, la Universitat traslladarà les possibles reclamacions a l’AVAP perquè emeta un informe sobre el tema.

La Universitat de València es compromet a finançar les despeses derivades del procés amb la següent aportació, segons el nombre de sol·licituds presentades: 200 euros per expedient si es presenten fins a 60 sol·licituds; 150 euros per expedient, si el nombre de sol·licituds està entre les 60 i 120; o un total de 120 euros per expedient quan les sol·licituds presentades siguen més de 120.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =