25n
25N
25N

El Consell aprova un conveni amb la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra per a la difusió del patrimoni bibliogràfic valencià

El Consell aprova un conveni amb la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra per a la difusió del patrimoni bibliogràfic valencià
03/10/2016 -

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col¬∑laboraci√≥ entre la Conselleria d’Educaci√≥, Recerca, Cultura i Esport i la Fundaci√≥ Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra per a la difusi√≥ del patrimoni bibliogr√†fic valenci√†.

Este conveni t√© com a objectiu la incorporaci√≥ d’obres del patrimoni bibliogr√†fic valenci√†, aix√≠ com la col¬∑laboraci√≥ amb la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu en l’elaboraci√≥ virtual de biblioteques cl√†ssiques valencianes mitjan√ßant projectes conjunts per a la digitalitzaci√≥ dels fons esmentats i la seua edici√≥ i difusi√≥ a trav√©s de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra.

Per aix√≤, la Conselleria d’Educaci√≥ es compromet a col¬∑laborar amb l’aportaci√≥ econ√≤mica fixada en este conveni que ser√† de 10.000 euros.

Entre les activitats que es contemplen en este conveni està la selecció i priorització de les obres més significatives del patrimoni bibliogràfic valencià que puguen ser objecte de digitalització i difusió a través de la Biblioteca Valenciana Digital i de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

El conveni tamb√© inclou actuacions comunes i individuals encaminades a demanar la col¬∑laboraci√≥ d’altres organismes, institucions i empreses de car√†cter p√ļblic o privat, la cooperaci√≥ del qual es considere d’inter√©s aix√≠ com la col¬∑laboraci√≥ i difusi√≥ d’activitats p√ļbliques de la Generalitat que tinguen relaci√≥ amb la Fundaci√≥ Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra.

A trav√©s d’este conveni la Fundaci√≥ Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes es compromet a facilitar la difusi√≥ de totes aquelles iniciatives promogudes per la Generalitat relacionades amb patrimoni bibliogr√†fic valenci√†.

Per la seua banda, la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu difondr√†, a trav√©s dels seus mitjans inform√†tics, l’adre√ßa de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra, amb l’objecte de facilitar la m√†xima difusi√≥ dels recursos de lliure acc√©s entre investigadors, estudiants i poblaci√≥ en general.

Cal recordar que la Fundaci√≥ Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra t√© entre els seus objectius el desenvolupament de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes Saavedra amb la finalitat que es convertisca en un instrument adequat per a potenciar l’expansi√≥ de la cultura espanyola i hispanoamericana en el m√≥n.

La Generalitat forma part del Patronat d’esta Fundaci√≥ des de l’any 2002.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =