25n
25N
25N

El Consell Agrari Municipal inicia la campanya anual de desratització d'horta i marjal

El Consell Agrari Municipal inicia la campanya anual de desratització d'horta i marjal
12/07/2020 -

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha anunciat l’inici per part del servici de Guarderia Rural del Consell Agrari Municipal de València de la campanya anual preventiva de desratització de la zona d’horta i marjal del terme municipal, consistent en la instal·lació d’esquers de seguretat. L’objectiu de la campanya és pal·liar la densitat poblacional elevada que poden arribar a adoptar els rosegadors.

La campanya per a evitar la seua proliferació suposa en primera instància localitzar sobre pla el punt d’ubicació de les caixes portaesquers, fixat per l’equip tècnic de l’organisme, en la interfície que es presenta entre les zones d’horta i de marjal dels Pobles de València. Els àmbits d’actuació són els propis de les zones en situació bàsica rural del terme municipal que presenten evidències d’activitat de rosegadors com ara parcel·les rústiques, en perímetres pròxims a llits i séquies, camps i hortes i voltants de construccions aïllades en situació d’abandó.

Seguidament, s’instal·la una xarxa d’esquers de seguretat en enclavaments susceptibles de permetre l’accés de rosegadors i, en llocs de baixa visibilitat per a minimitzar la possible manipulació per part de persones o animals. Els esquers de seguretat estan etiquetats i en ells figura la informació bàsica del producte, el número de registre i l’antídot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 20 =

CCCC
activem alfafar