caixa popular

El Consell Agrari de Burjassot es reuneix el 20 de juny en l’Ajuntament

El Consell Agrari de Burjassot es reuneix el 20 de juny en l’Ajuntament
19/06/2017 -

El Consell Agrari Municipal de Burjassot, coordinat des de l’Oficina de Sostenibilitat Local del municipi, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, celebrarà una nova reunió el pròxim 20 de juny a les 18 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

En la citada sessió es llegirà i aprovarà, si escau, l’acta de la sessió anterior i es donarà compte del canvi en la presidència que serà ostentada per Lluna Àrias, la regidora de Medi Ambient. Així mateix, tal com assenyala l’ordre del dia, es procedirà a adonar de les reunions del grup de treball dels consells, es proposaran textos i llocs per a la ubicació dels panells informatius i es podran realitzar aportacions al reglament de funcionament del Consell. Per a finalitzar, s’obrirà el torn de preguntes.

Aprovada la seua creació, per unanimitat del Ple al juliol de 2015, el Consell Agrari Municipal és l’encarregat d’assumir les relacions amb el sector agrari i desenvolupa funcions d’informació, assessorament i proposta d’iniciatives municipals relacionades amb el sector.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris