25n
25N
25N

El Col·legi Sagrado Corazón Vedrunade València fomenta el compromís social dels seus alumnes

El Col·legi Sagrado Corazón Vedrunade València fomenta el compromís social dels seus alumnes
05/04/2017 -

El pròxim dia 7 d’abril a les 18 h, en el Col·legi Sagrado Corazón Vedruna, els seus alumnes presentaran un recorregut solidari, el seu treball i els seus projectes futurs.

La Xarxa Solidària Vedruna naix durant el curs 2006-07 estant integrada dins de la Xarxa de Joves Solidaris de la ONGD Entreculturas.

Amb 10 anys de vida, la Xarxa Solidària Vedruna està composta per alumnes i alumnes voluntaris de 3º i 4º de Secundària del Col·legi Sagrado Corazón Vedruna de València i segueix creixent en nombre de voluntaris i d’activitats. A més, expliquen també amb la col·laboració en algunes activitats de exalumnes.

La Xarxa es divideix en tres comissions de treball: Brigades Verdes, Campanyes solidàries i equip de Premsa. A més, té un blog disponible en la web del col·legi. Actualment, la Xarxa està formada per 39 alumnes i 8 professors.

La Xarxa és un instrument per a potenciar el voluntariat i la participació, difondre valors, despertant una actitud crítica i alhora constructiva en els seus alumnes. Permet tenir un contacte directe amb l’acció social i la seua implicació en assumptes socials, és a dir, educant i cercant en ells el compromís social, com a eina per a educar en valors. D’altra banda, donar-los als seus alumnes l’oportunitat de col·laborar de manera desinteressada en el seu centre escolar i fora d’ell aconsegueix generar en ells una consciència i sensibilitat que difícilment poden assimilar si no és amb vivències personals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =