caixa popular

El col·legi Jaume I veu complit el compromís de renovació de finestres

L’alumnat del centre iniciarà el curs amb nou aïllament tèrmic

El col·legi Jaume I veu complit el compromís de renovació de finestres
29/06/2018 -

El col·legi Jaume I de Mislata és un dels més antics de la ciutat. Ha complit ja 40 anys i des de fa més de deu venia reclamant a la Conselleria d’Educació la substitució de les finestres, les mateixes que es van instal·lar, sense persianes, quan es va construir l’edifici. El desgast acumulat amb el pas del temps, l’escassa qualitat de l’equipament i la falta de persianes provocava nombrosos problemes al professorat i a l’alumnat del centre: fred a l’hivern, calor a l’estiu i altres impediments de tipus pedagògic, com la impossibilitat d’utilitzar projectors en les aules. A més dels consegüents problemes de seguretat.

Fa un any s’anunciava l’acord al que havien arribat l’Ajuntament de Mislata, la Diputació de València i la Generalitat, una inversió de 180.000€ del Pla de Manteniment i Eficiència Energètica d’Escoles, per a substituir tota la fusteria metàl·lica exterior del Jaume I. Aquest anunci acabava amb la històrica reivindicació del col·legi que des de l’any 2007 venia reclamant aquesta necessària millora en les seues instal·lacions. I hui per fi és ja una realitat. Durant aquests dies s’estan realitzant les obres de renovació de les finestres de totes les aules.

Per a la regidora d’Educació, Ana María Julián, “és un compromís complit, i les obres permetran una millora significativa per al Col·legi Públic Jaume I, que demanava des de fa massa temps un aïllament tèrmic en les seues aules”. Al que ha afegit que “tant mitjançant inversions municipals com, en aquest cas, des de programes de la Generalitat i la Diputació, seguirem actuant en tots els centres que necessiten obres urgents, després de dècades d’abandó”. Ha explicat que el repte i compromís del govern municipal és “actuar en tots els centres educatius i acabar amb el barracó que ha complit quatre dècades a Mislata”.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha remarcat que aquest assoliment s’ha aconseguit gràcies a l’esforç de tots i agraeix el suport de l’equip directiu i l’AMPA del col·legi en aquesta lluita conjunta que ha permès que aquesta reivindicació es faça realitat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018