25n
25N
25N

El Club d'Escacs de Mislata presenta les noves equipacions per a esta temporada

L’acte, celebrat en La Fàbrica, va comptar amb l’assistència dels patrocinadors i amb una partida a cegues amb el mestre internacional Daniel García Román

El Club d'Escacs de Mislata presenta les noves equipacions per a esta temporada
15/01/2018 -

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir el divendres a la vesprada la presentació del nou equipatge del Club d’Escacs, amb el qual disputaran esta nova temporada en la Lliga. En la posada de llarg de la nova samarreta va estar el vicepresident del club, José Castro, el regidor d’Esports, Toni Arenas, el president de la Federació Valenciana d’Escacs, Francisco Cuevas, i els dos patrocinadors amb els quals compta l’equip enguany: Aguas de Lanjarón i Discema.

L’acte va començar amb una exhibició d’escacs anomenada “Partida a cegues” en la qual Daniel García Román, mestre internacional del club, va jugar una partida sense veure el tauler. Daniel és un dels jugadors més potents del club, que l’any passat va completar una excel·lent temporada i que per a este exercici esperen estar, com a mínim, al mateix nivell. A més, el Club d’Escacs de Mislata també compta amb categories inferiors, que conformen els xics i xiques de l’escola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =