25n
25N
25N

El Circuit Ricardo Tormo tanca el Racing Legends amb un record a la Fórmula 1 dels 80

Més de 6000 aficionats a Xest i prop de mil vehicles participants[

El Circuit Ricardo Tormo tanca el Racing Legends amb un record a la Fórmula 1 dels 80
05/03/2017 -

L’edició 2017 del Racing Legends ha aconseguit reunir en el Circuit Ricardo Tormo a més de 6.000 aficionats. Durant dos dies d’activitat cotxes, motos i bicicletes clàssiques han omplit el paddock de Xest d’un aire nostàlgic.

La segona jornada ha transcorregut amb el record de la Fórmula 1 dels 70 i els 80 com a fil conductor. Amb els Fórmula Vintage en la pista i el paddock, els expilots de la màxima categoria de l’automobilisme Adrián Campos, Emilio de Villota i Luis Pérez Sala han repassat el seu treball en el mundial, moderats pel periodista Cristóbal Rosaleny.

Sobre el passat Emilio de Villota ha subratllat que “la Fórmula 1 que jo vaig viure amb prou faenes s’assembla a l’actual” mentre Pérez Sala ha destacat “que a la fi dels 80 començàvem veure algunes coses que ara estan absolutament contrastades com el canvi seqüencial o el turbo”. Adrián Campos ha manifestat la necessitat “que la Fórmula 1 actual torne a tenir herois com van ser entre altres Clark, Senna o Alonso i no es parle tant de si guanyarà un o un altre pilot de Mercedes sinó d’eixos herois”.

Luis Pérez Sala ha donat un punt optimista per a la temporada 2017 de la Formula 1 “serà un any complicat. He vist molt pessimisme respecte a les possibilitats de Fernando Alonso i el McLaren i encara estem en el principi, és ràpid i haurem d’esperar una mica més per a saber com anaran les coses”. Emilio de Villota ha volgut separar el que li agradaria que fóra i el que finalment pensa que serà “m’agradaria veure a Fernando Alonso i a Carlos Sainz amb regularitat en el podi però em tem que ens trobem davant la repetició dels quals hem anat vivint amb el domini de Mercedes”.

Per la seua banda, el valencià Adrián Campos ha destacat sobre la figura del que fóra el seu pupil, Fernando Alonso, que “que tothom seguisca pensant que Fernando Alonso és el millor pilot de la graella durant els últims anys, sense haver estat en Xarxa Bull i en Mercedes, té molt valor i parla per si només de l’obstinació que cada dia posa en el seu treball”.

Les motos i els cotxes dels clubs organitzadors han tornat a omplir de color el paddock de Xest que una vegada més ha apostat per un esdeveniment per a totes les edats amb la posada en servei d’un parc infantil de Seguretat viària i de castells inflables per als més xicotets.

En el que a la competició es refereix, els portuguesos Pedro Basts i Miguel Pais do Amaral s’han emportat la victòria en la primera carrera puntuable per al Iberian Historic Endurance.

En total més de mil vehicles clàssics van participar en la quarta edició del Racing Legends, la concentració de clàssics més gran de la Comunitat Valenciana que obri el calendari del Circuit Ricardo Tormo.

Les carreres tornaran al Circuit Ricardo Tormo el 8 i 9 d’abril amb la celebració del València NASCAR Fest, l’única cita de les populars carreres americanes a Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =