caixa popular

El Circuit Ricardo Tormo renova les seues àrees de seguretat

Els pianos exteriors i les àrees de fuita de quatre corbes s’actualitzen de conformitat amb la normativa de les federacions

El Circuit Ricardo Tormo renova les seues àrees de seguretat
26/05/2017 -

El Circuit Ricardo Tormo ha renovat en només quatre dies de treball les àrees de fuita de quatre punts de la pista de Gran Premi.

En estes jornades els operaris han substituït l’habitual activitat de cotxes i motos de competició. El Circuit ha vist com s’han renovat l’àrea de fuita de la primera corba de la pista de Xest, els pianos exteriors de les corbes quatre i sis i la fisonomia completa de la zona d’escapatòria de la corba dotze.

En la primera corba els treballs s’han centrat a aprofundir la capa de graveta que forma la zona de frenat de l’àrea de seguretat. En els quatre dies de treball s’ha retirat la graveta existent, s’ha excavat al voltant de 40 centímetres i s’ha ampliat en una mica més de 700 tones la quantitat de grava abans que els vehicles que s’isquen en la corba Aspar arriben a impactar amb la barrera de seguretat.

En la corba Nico Terol i en la corba Ángel Nieto s’ha dut a terme la substitució de la gespa artificial col·locada fa anys en l’exterior del piano. A partir d’ara eixos trams seran de ciment pintat tal com indica la nova normativa aprovada per les federacions internacionals d’automobilisme i motociclisme.

L’actuació més important s’ha dut a terme en la corba Champi Ferrers, just abans d’accedir al curvón d’esquerres que porta als pilots cap a la recta de meta. L’àrea de fuita ha sigut ampliada en aproximadament 600 metres quadrats. Estos treballs van començar fa ja dos mesos, sense interferir amb l’activitat de la pista. Es van col·locar nous murs de protecció més eficaços que les barreres de seguretat que hi havia fins avui. En total s’han instal·lat 163 metres lineals de murs de seguretat i 1.500 tones de graveta per a assegurar la zona en cas que els pilots perden el control dels seus vehicles en la corba dotze.

El director general del Circuit, Gonzalo Gobert, ha explicat que “estes obres suposen un pas avance en matèria de seguretat. El Circuit Ricardo Tormo és considerat com un dels més segurs del panorama internacional i hem de mantenir totes les instal·lacions actualitzades amb la finalitat de prestar el millor servei possible”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats