25n
25N
25N

El Circuit posa en marxa l'Escola de Motociclisme per a l'any 2017

El Circuit posa en marxa l'Escola de Motociclisme per a l'any 2017
30/12/2016 -

El Circuit Ricardo Tormo ha obert la inscripció per a participar en l’Escola de Motociclisme de Velocitat, organitzada pel Bressol de Campions, el campionat de promoció de joves pilots d’aquest circuit.

El dimarts 10 de gener de 2017, arrancarà novament l’Escola de Motociclisme de Velocitat del Bressol de Campions, dirigida a les categories d’iniciació, amb xiquets i xiquetes dels 4 als 8 anys, i d’evolució, dels 7 als 12 anys.

Tots els interessats que participaran en aquests cursos enfocats a l’aprenentatge i el perfeccionament de les distintes tècniques del motociclisme de velocitat hauran de formalitzar la inscripció a través del web oficial d’aquest circuit, www.circuitvalencia.com i, posteriorment, tramitar la llicència en la seua federació territorial.

Els cursos tindran un calendari de 81 vesprades, amb horari de 18 a 20.30 hores, a més de set dissabtes al matí, amb dates que es determinaran segons els calendaris de les competicions entre gener i desembre.

Aquesta escola de motociclisme comptarà, entre el personal al servei dels joves pilots, amb un llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que treballarà cada dia amb l’objectiu de generar uns hàbits saludables i millorar la coordinació, la flexibilitat, l’agilitat, la reacció, l’equilibri i la presa de decisions. Així mateix, l’escola té especialistes en entrenament mental (‘coaching’) que duran a terme tres tallers: un de tècnic especialista en iniciació i un altre en evolució, un de tècnic especialitzat en organització de competicions i formació de pilots, i un de mecànic, que oferirà formació als pares perquè aprenguen a muntar i desmuntar les motocicletes dels fills perquè tinguen un correcte manteniment, a més d’assessorar-los en les competicions. Tot això sota la supervisió del director del Bressol de Campions, el campió d’Europa de 125 cc, Julián Miralles, que ha participat en la formació de bona part dels pilots que hui participen en el Campionat del Món de Motociclisme.

Entre els requisits per a formar part de l’escola de motociclisme Bressol de Campions, aquest circuit requereix joves pilots que tenen el curs escolar aprovat o, en cas contrari, un informe detallat que indique el progrés del pilot en les obligacions acadèmiques que té, i disposar del material necessari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dotze =

bombers
CCCC
Valencia activa