25n
25N
25N

El Circuit amplia el seu aforament per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

El Circuit amplia el seu aforament per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana
15/09/2016 -

El Circuit de la Comunitat Valenciana s’ha vist obligat a ampliar el seu aforament 60 dies abans de la celebració de l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme i, per tant, el ple està garantit un any més al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Les entrades es van posar a la venda durant la celebració de la passada edició amb descomptes que s’han reduït a mesura que s’acosta la data de la carrera. Des de llavors, els aficionats han pogut comprar les seues localitats favorites en els distints canals habituals de venda. A partir del divendres 16 de setembre s’obri una nova possibilitat de comprar entrades. El Circuit posarà en servei prop de 6.000 noves localitats sobre grades supletòries.

A més de la tribuna de final de la recta de meta, que ja es va utilitzar el passat any amb capacitat per a uns 600 aficionats, el Circuit comptarà amb grades supletòries muntades sobre les tribunes Taronja, Blava, Verda i Roja, amb capacitat entre mil i dos mil aficionats cada una d’aquestes.

“Des de 2013 hem anat encadenant grans èxits d’afluència de públic a Cheste, el mundial està cada any més interessant, des del Circuit no parem d’aportar novetats per a sorprendre cada any els aficionats i ningú vol deixar d’assistir a aquesta festa de final de temporada”, ha indicat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert, que ha destacat que “estem treballant per a oferir el millor servei possible als protagonistes de les carreres, que a València són els aficionats. Aquestes dades avalen el Circuit que complirà aquesta temporada el seu 18é Gran Premi i que s’ha constituït com una referència per als seguidors del motociclisme”.

Les entrades eixiran a la venda en tots els canals habituals i en la web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo www.circuitvalencia.com, a partir de les 10.00 hores.

Els preus d’aquestes noves entrades van des dels 150 euros de la nova tribuna de Recta fins als 55 euros de l’ampliació de la tribuna Roja, passant pels 132 euros de l’ampliació de la tribuna Taronja, els 88 euros de la Blava i els 72 de la Verda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 6 =