caixa popular

El cinema Tívoli té un “Plan de Fuga” per a acomiadar maig

El cinema Tívoli té un “Plan de Fuga” per a acomiadar maig
26/05/2017 -

Després de tres intensos caps de setmana, al llarg dels quals s’han projectat cinc pel·lícules, el cinema Tívoli de Burjassot dirà adéu al mes de maig amb una pel·lícula espanyola, que tindrà les seues projeccions entre el 26 al 28 de maig. Es tracta de “Plan de fuga”, un thriller dirigit per Iñaki Dorronsoro que compta, entre el seu repartiment, amb dos grans actors del panorama espanyol: Luis Tosar i Javier Gutiérrez.

La pel·lícula presenta a Víctor, un atracador professional que s’introdueix en una perillosa banda de delinqüents composta íntegrament per exmilitars de l’Est. Un grup tancat que, davant la mort d’un dels seus, es veu obligat a reclutar a un nou membre per a robar un banc. El principal treball de Víctor, dins del colp, serà perforar la càmera cuirassada. “Plan de fuga” es projectarà el divendres 26 de maig, a les 22:30h, el dissabte 27, a les 19h i a les 22:30h i el diumenge 28, a les 17h i a les 19:30h.

Acudir al cinema Tívoli, a gaudir de l’acció i l’emoció de “Plan de fuga”, pot ser el complement ideal per a viure un gran cap de setmana a Burjassot, protagonitzat per la celebració del Mercat Medieval Les Sitges 2017, igualment del 26 al 28 de maig.

D’altra banda, el cinema Tívoli ja ha anunciat que, com a avanç per al mes de juny, la pantalla del cinema local comptarà amb l’esperadíssim últim lliurament de la saga protagonitzada pel Capità Jack Sparrow, “Piratas del Caribe 5: La venganza de Salazar”.

Les entrades per a gaudir de totes les estrenes cinematogràfiques que inclou la programació del cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i poden adquirir-se des d’aproximadament una hora abans de cada projecció, en la mateixa taquilla del cinema.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC