25n
25N
25N

El cinema Tívoli diu adéu a febrer amb la pel·lícula "Blinki, el coala"

La programació continuarà al març amb l’arribada d’estrenes de la talla de T2: Trainspotting, És pel teu bé, Llec Batman, Logan, La Bella i la Bèstia o El Bar

El cinema Tívoli diu adéu a febrer amb la pel·lícula "Blinki, el coala"
21/02/2017 -

El cinema Tívoli de Burjassot s’acomiadarà de l’últim mes de l’hivern amb una nova pel·lícula d’animació per a tota la família: “Blinki, el coala”. La cinta es projectarà un únic dia, el diumenge 26 de febrer, en dues sessions, a les 17 h i a les 19 h. De producció australiana, “Blinki, el Coala”, ha sigut dirigida per Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stradermann i Alex Weight.

Grans i xicotets gaudiran amb les aventures de Blinky Bill, un coala aventurer amb una gran imaginació que somia a deixar la xicoteta ciutat de Green Patch, seguint els passos del seu pare, un gran explorador. El seu pare va desaparéixer fa temps i Blinky és l’únic que creu que segueix amb vida. Quan descobreix una nova pista sobre el parador, decideix embarcar-se en una gran aventura que li portarà més enllà de les fronteres de Green Patch.

La programació cinematogràfica del Cinema Tívoli continuarà al març amb l’arribada d’estrenes de la talla de T2: Trainspotting, És pel teu bé, Llec Batman, Logan, La Bella i la Bèstia o El Bar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − dos =

museo prehistoria