25n
25N
25N

El cinema gastronòmic i els intèrprets valencians, protagonistes dels col·loquis del Festival de Cinema de Paterna

El cinema gastronòmic i els intèrprets valencians, protagonistes dels col·loquis del Festival de Cinema de Paterna
11/10/2016 -

En la seua primera edició, el Festival Antonio Ferrandis de Paterna dedicarà un apartat important de la programació als col·loquis d’índole cinematogràfica i interpretativa.

El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 15 a partir de les 13 hores en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna. Posteriorment, el restaurant Casa Toni acollirà un menjar-tertúlia sobre cinema i gastronomia en la qual participaran, entre altres, l’actor i director Sergio Villanueva, l’actriu Cristina Perales o la xef Begoña Rodrigo.

L’activitat inclourà l’elaboració de diferents plats amb referències cinèfiles i comptarà amb la col·laboració de diversos restaurants de la localitat.

A continuació, el Gran Teatre Antonio Ferrandis acollirà una projecció exclusiva de Els comensals, pel·lícula dirigida pel mateix Villanueva i protagonitzada per Juan Diego Botto, Sergio Peris-Mencheta i Silvia Abascal.

El diumenge 16, diferents actors i actrius de la nostra Comunitat formaran part d’una taula rodona sobre la situació actual i les perspectives de la professió. Entre els assistents previstos es troben els actors Sergio Caballero i Juli Mira, les actrius Lola Moltó i Inma Sancho –aquesta última nascuda a Paterna– o el realitzador Sigfrid Monleón.

L’acte, que començarà a les 16 hores en el Gran Teatre, serà presentat i moderat pel periodista, actor i director valencià Julio Martí Zahonero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 6 =

museo prehistoria
museo prehistoria