25n
25N
25N

El cicle Escena Diversa del Escalante ofereix 3 muntatges per a acostar amb humor al públic familiar la dansa, el clown i el circ

Es trata de tres espectacles, ‘Marabunta’, ‘Eva y Adán’ i l’Engranatge’, que arriben per primera vegada a València

El cicle Escena Diversa del Escalante ofereix 3 muntatges per a acostar amb humor al públic familiar la dansa, el clown i el circ
14/03/2017 -

Que el públic perda “la por i el respecte” a les arts escèniques és el que persegueix el cicle Escena Diversa del Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, amb tres espectacles multidisciplinaris. Muntatges units per l’humor que arriben per primera vegada a València disposats a fer desaparèixer la quarta paret amb el millor clown; trencar els clixés de gènere a través de la dansa; o a fer música dins d’una fàbrica. Tots els espectacles es representaran al Teatre El Musical (TEM) amb preus populars de 5€ l’entrada.

La bogeria i el descontrol de la Marabunta inundaran l’escenari del TEM i el pati de butaques amb el clown contemporani de Guillem Albà i l’habilitat instrumental de sis músics i actors disposats a celebrar la vida amb humor a través del joc, el cabaret i les cançons. Un espectacle enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe, en el qual la improvisació i la participació del públic són claus per al seu desenvolupament. (Diumenge 26 de març- 18.00h –TEM + 8 anys).

Per la seua banda, Eva i Adán aterren a València per a trencar amb humor els clixés de gènere i reinterpretar el mite des del cos i les seues possibilitats. Un muntatge de la companyia il·licitana OtraDanza, finalista als Premis Max en Millor espectacle de dansa pel seu muntatge Juana. Origen, trobada, ingenuïtat, curiositat, descobriment, joc, desenvolupament i progrés són les bases d’aquesta peça per al públic familiar que ens endinsa en la comunicació i en les relacions humanes. (Diumenge 2 abril –TEM- 18:00h +8 anys).

L’Engranatge,de la companyia valenciana La Finestra Nou Circ, tancarà el cicle Escena Diversa de l’Escalante amb un espectacle gestual de circ amb malabars, equilibris, acrobàcies, màgia i música en directe. El públic descobrirà el frenètic món de l’interior d’una fàbrica en la qual coneixerem a un hàbil malabarista, els seus virtuosismes i les seues ensopegades, un músic que genera música amb qualsevol objecte i un mag que fa desaparèixer les eines quan més es necessiten. (Diumenge 9 d’abril. + 8 anys).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =