25n
25N
25N

El Centre Ocupacional La Tramoia participa en el concurs del cartell anunciador 'Gran Xaranga 2016' d'Elx

El Centre Ocupacional La Tramoia participa en el concurs del cartell anunciador 'Gran Xaranga 2016' d'Elx
01/07/2016 -

El Centre Ocupacional La Tramoia de l’Institut Valencià d’Acció Social (IVAS) a Elx participa en el concurs del cartell anunciador ‘Gran Xaranga 2016’, organitzat per la Federació Gestora de Festejos Populars d’Elx en col·laboració amb El Corte Inglés.

Quinze persones amb diversitat funcional intel·lectual, usuaris del Taller d’Arts Plàstiques del dit recurs ocupacional, han sigut els encarregats d’elaborar una quinzena de pintures amb què concorren a este certamen.

“Encara que s’han presentat a altres concursos semblants, com el del cartell anunciador de la Vinguda de la Mare de Déu, de gran tradició a Elx, ha sigut la primera vegada que participen en este concurs, el termini de presentació d’originals de la qual finalitza hui. Així mateix, també per primera vegada participen persones amb diversitat funcional intel·lectual en el concurs del cartell anunciador ‘Gran Xaranga 2016’.

Esta iniciativa sorgeix del treball conjunt entre el Taller d’Arts Plàstiques i l’Àrea Psicopedagògica del Centre Ocupacional La Tramoia, a través del Programa de Participació en Activitats Comunitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + setze =