25n
25N
25N

El Centre Ocupacional Buris-ana de l'IVAS col·labora en els actes institucionals contra la violència masclista

El Centre Ocupacional Buris-ana de l'IVAS col·labora en els actes institucionals contra la violència masclista
25/11/2016 -

Persones amb diversitat funcional intel·lectual del Taller de Vida Independent del Centre Ocupacional Buris-ana, de l’Institut Valencià d’Acció Social (IVAS), han elaborat més de 800 papallones de paper i un mana-la de grans dimensions per als actes de commemoració del Dia Internacional de la Violència contra la Dona que se celebraran en la localitat de Borriana.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya de lluita i conscienciació contra la violència masclista que ha engegat la regidoria d’Igualtat de l’ajuntament borrianenca, en la qual participen instituts, col·legis i associacions del municipi.

La campanya cerca sensibilitzar a la societat contra la violència exercida sobre la dona, contribuint a generar actituds i sentiments de rebot cap a aquesta, així com conscienciar a la població perquè denuncie aquests casos.

Milers de papallones de paper, confeccionades per les entitats participants, inundaran durant els pròxims mesos la Casa de Cultura La Mercé i altres espais públics simbolitzant a totes i cadascuna de les persones que lluiten contra la violència masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 9 =