25n
25N
25N

El Centre del Carme acull una performance del músic Carles Santos en el marc del festival Intramurs

El Centre del Carme acull una performance del músic Carles Santos en el marc del festival Intramurs
27/10/2016 -

El claustre gòtic del Centre del Carme serà hui, dijous, l’escenari de la performance ‘Carn’ del polifacètic músic, Carles Santos, en el marc del Festival Intramurs.

Co-produïda per Jaime Martorell i Angeldebetty l’acció es desenvoluparà, al mateix temps, en l’entorn urbà, en el carrer Sagrario de la Companyia i en el Centre del Carme.

Al voltant de les 19 hores, en el citat carrer, quatre Fúries, vestides per Ignacio Dorta, fan la seua aparició i es dirigeixen cap al centre cultural. Allí, Carles Santos les rebrà interpretant una peça per a piano, obrint-se les portes del Centre del Carme amb l’evolució de la peça interpretada; invocant l’arribada de les fúries. Quan es troben assistirem a una lluita titànica, amb un final voraç…

La performance s’emmarca dins de la col·laboració entre el Consorci de Museus i el Festival Intramurs per a la celebració de diverses de les seues activitats en el Centre del Carme. El claustre gòtic exhibeix a més l’obra de l’artista Miguel Canseco, un vell Renault 4 convertit en un espai artístic on es donen la mà passat i present.

Així mateix el Consorci de Museus ha determinat que durant la celebració del festival, fins al 30 d’octubre, l’entrada al Centre del Carme serà gratuïta.

El Consorci de Museus col·labora, un any més, amb el festival Intramurs, que compleix la seua tercera edició, promocionant totes les arts contemporànies i que se celebra en el centre històric de la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 4 =

museo prehistoria