25n
25N
25N

El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana agraeix a Almàssera la seua solidaritat

El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana agraeix a Almàssera la seua solidaritat
15/06/2020 -

El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana agraeix a tots els veïns i veïnes del municipi la seua solidaritat i lliurament a l’hora d’acudir a la biblioteca d’Almàssera a donar sang per a les persones que el necessiten.

Durant els últims mesos de quarantena Almàssera ha prestat una de les seues instal·lacions al Centre de Transfusió per a poder recollir sang destinada als hospitals valencians.

Malgrat que la situació de crisi provocada per la Covid-19 van acudir 65 donants dels quals 53 eren aptes per a donar la seua sang i 4 d’ells ho feien per primera vegada.

Amb els resultats obtinguts es va aconseguir que 159 pacients hospitalitzats reberen la sang o els hemoderivats que necessitaven.

El Cap de Servei del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, Roberto J. Roig agraeix la generositat dels veïns i veïnes d’Almàssera en nom de tots els malalts que han rebut una transfusió i continuen vivint gràcies a la seua solidaritat.

Carmen Tomás, Regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Almàssera comenta que “ser solidari en temps tan difícils com els actuals és una cosa que ha d’omplir d’orgull i satisfacció a totes les persones que es van acostar a donar sang i des del consistori els donem les gràcies de tot cor”.

Ramón Puchades, Alcalde d’Almàssera recorda que “Donar sang salva 3 vides” i anima als veïns i veïnes del municipi a realitzar aquest acte solidari per la salut de tots aquells que el necessiten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − un =