25n
Orgull
Orgull

El CEIP Lloma Llarga de Paterna rep el “Sello Vida Saludable” de qualitat educativa

El CEIP Lloma Llarga de Paterna rep el “Sello Vida Saludable” de qualitat educativa
09/11/2016 -

El CEIP Nº 9 de Lloma Llarga ha sigut distingit pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb el “Sello Vida Saludable” per promoure estils de vida saludables en l’ensenyament de la seua comunitat educativa.

Amb aquest premi, aquest col·legi públic de Paterna rep el reconeixement nacional per formar i educar als seus alumnes en l’aprenentatge de la salut i per promoure hàbits de vida saludables que els permetan un adequat desenvolupament personal i social al llarg de tota la seua etapa d’escolarització.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor d’Educació, José Manuel Mora han visitat aquest dimarts el centre per traslladar a la seua directora, Susana Ruiz, a tot el claustre de professors i a tota la comunitat educativa en general, l’enhorabona per aquest premi nacional que evidencia el compromís del col·legi amb el desenvolupament i la millora de la qualitat educativa i de la salut.

El CEIP Lloma Llarga és un dels 73 col·legis de tota Espanya que han rebut aquest reconeixement dels centenars de centres que han optat a ell aquest any, una merescuda distinció que – en opinió de l’Alcalde – “premia l’excel·lència educativa d’aquest centre i ho converteix en tot un exemple a seguir”.

Sagredo ha agraït a tota la comunitat educativa el seu compromís amb un estil de vida saludable i els ha animat a seguir incentivant i consolidant estàs pràctiques entre l’alumnat i a continuar orientant la seua programació i les seues activitats cap a aquests hàbits de vida.

I és que aquest reconeixement és un premi al programa de Vida Saludable que ha posat en marxa aquest centre en el qual cursen Educació Infantil i Primària 355 alumnes i mitjançant el qual realitzen activitats com el Dia de la Fruita, La Marató al Col·legi, els Jocs Olímpics Escolars, les Jornades Gastronòmiques, el Taller de Protocol i bons hàbits en la taula o els Teatres Saludables, entre moltes altres iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + cinc =