caixa popular

El CEIP Cervantes dona la benvinguda a un nou curs amb la presència de l'alcalde d'Alboraia

L’equip directiu va comentar amb l’alcalde les reformes i millores dutes a terme aquest estiu

El CEIP Cervantes dona la benvinguda a un nou curs amb la presència de l'alcalde d'Alboraia
12/09/2017 -

El col·legi públic Cervantes d’Alboraia ha obert les seues portes aquest dilluns, 11 de setembre, per a rebre als alumnes en el seu nou inici de curs després de les vacances estivals.

L’acte d’obertura ha comptat amb la presència de Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia i Ana Bru, regidora d’Educació, acompanyats per Raquel Casares, regidora de Medi ambient i Enrique Viñas, representant del AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) del centre, els qui es van reunir amb l’equip directiu del Centre i van recórrer les instal·lacions.

En la visita, van repassar les obres realitzades durant aquest estiu tant per la Conselleria com per l’Ajuntament per a la posada a punt del centre educatiu. Entre aquestes millores, destaquen la reforma integral dels banys de la planta baixa i la millora de l’accessibilitat al Centre que ha finançat la Conselleria, així com la repintada completa de les aules d’infantil, primària, el menjador, etc. entre unes altres.

També s’ha atés la petició del AMPA de col·locar un aparcabicis a l’interior del recinte al qual s’accedeix a través d’una passarel·la de fusta perquè l’alumnat puga acudir al centre per aquest mitjà i també el professorat o els pares. De la mateixa manera, s’ha seguit la petició del claustre de col·locar una porta interior d’accés a la zona d’aparcament del professorat.

Finalment, l’alcalde també va conversar amb l’alumnat de 3º A, tornant-los així la visita que van realitzar a l’Ajuntament el curs passat amb la seua tutora Lourdes. En aquesta trobada, els alumnes van aprofitar l’ocasió per a satisfer algunes de les seues simpàtiques curiositats, preguntant a la regidora d’Educació “què és exactament ser regidor” o a Miguel Chavarría “si cada any és més difícil ser alcalde”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris