caixa popular

El CEFIRE de Torrent acull la Jornada Formativa d’Igualtat celebrada en el marc de la campanya “Erre que erre que erre”

El CEFIRE de Torrent acull la Jornada Formativa d’Igualtat celebrada en el marc de la campanya “Erre que erre que erre”
23/10/2017 -

Hui al matí ha tingut lloc al CEFIRE de Torrent la Jornada Formativa d’Igualtat destinada al cos educatiu de la Comunitat. Esta activitat s’ha celebrat en el marc de la programació dissenyada per a fer conéixer les accions de la campanya “Erre que erre que erre” a les assessories i agents d’igualtat del CEFIRE i de la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat, així com per a dissenyar conjuntament les accions de la campanya amb el Consell Escolar Valencià.

Estes accions naixen per a intentar pal·liar la situació desfavorable i desastrosa que vivim amb els nombrosos casos de violència de gènere i masclista, que malgrat les mesures que s’adopten, continuem trobant-nos a la societat en l’actualitat.

Des del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, es van programar tres reunions els dies 23, 24 i 25 d’octubre en cada una de les províncies de la Comunitat Valenciana. La xarrada corresponent a la província de València ha tingut lloc este matí al CEFIRE de Torrent, on han participat representants del cos educatiu de tota la Comunitat.

La regidora d’Educació, Patricia Saéz, ha donat la benvinguda a les persones assistents junt amb la regidora de Polítiques d’Igualtat de la Dona, Encarna Lerma. Patricia Saéz ha destacat “el paper important que té el cos educatiu per a eradicar la violència de gènere i masclista, ja que és fonamental el treball des de la base: l’escola” i els ha agraït tot “l’esforç que fan els centres escolars en matèria d’igualtat”. La regidora Encarna Lerma ha volgut convidar els participants a conéixer la “Casa de la Dona de Torrent, un organisme important en matèria d’igualtat en la ciutat, que té treballadores molt qualificades que estan a la disposició de totes les persones per a ajudar en el que siga necessari”.

La jornada, amb gran èxit de participació, ha estat conduïda per Encarna Cuenca i Carrión, presidenta del CECV (Consell Escolar de la Comunitat Valenciana) i Maria Such i Palomares, directora general de l’Insitut Valencià de les Dones per la Igualtat de Gènere.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats