caixa popular

El CEE Koynos es prepara per celebrar el seu 40 aniversari

El CEE Koynos es prepara per celebrar el seu 40 aniversari
26/09/2017 -

El Centre d’Educació Especial Koynos de Godella està d’enhorabona, doncs aquest any compleix 40 anys i ho celebrarà amb diversos actes que arrancaran el proper dimarts 3 d’octubre i s’estendran fins el mes de juny de 2018.

Aquest 3 d’octubre a partir de les 18:30 h, tindrà lloc al centre cultural Vila Eugènia la presentació oficial de tot el programa d’actes del 40 aniversari, on intervindran la regidora d’Educació, Teresa Bueso, l’alcaldessa Eva Sanchis, i la directora del centre, Encarna Pozo. Serà un moment no només per repassar l’agenda prevista, sinó també per fer una retrospectiva de l’evolució soferta en l’atenció de la discapacitat intel·lectual durant els últims 40 anys i reflexionar sobre el moment actual, els reptes del futur i el nou paper que han d’assumir els diferents actors de la societat.

La següent cita tindrà lloc entre el 29 de gener i el 28 de febrer de 2018, quan es realitzarà una exposició fotogràfica a Vila Eugènia amb la col·laboració de la pintora i fotògrafa Lola Calzada Camacho, que ha protagonitzat diferents mostres sobre la imatge i la presència de la discapacitat a l’art. També s’exposaran imatges sobre la història i l’evolució de la cooperativa Koynos, des de la seua creació el 1977 fins l’actualitat.

El 17 d’abril a partir de les 10:00 h, es celebrarà al poliesportiu municipal de Godella una jornada inclusiva, on la cooperativa Koynos organitzarà tallers lúdics i activitats esportives dirigides a la població dels diferents centres educatius del poble. Amb aquest acte es pretén afermar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a nivell comunitari i desenvolupar una actitud positiva i natural a la població escolar cap a aquests col·lectius.

Més tard, el 28 d’abril a les 19:00 h, tindrà lloc al teatre capitoli el concert del 40 aniversari, en col·laboració amb el Casino Musical de Godella. I el 21 de juny a partir de les 11:00 h, també al Capitoli, l’alumnat del centre representarà l’obra teatral de final de curs, ‘El Quijote’, comptant amb la col·laboració amb els usuaris del centre ocupacional Koynos.

Hi ha altres activitats proposades per celebrar aquest 40 aniversari que estan pendents de confirmació, com són una col·laboració amb l’escola de ceràmica, una campanya d’agraïment a la localitat, una jornada formativa per a familiars, i la projecció d’un vídeo commemoratiu.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris