25n
25N
25N

El CEE del IVAS rep un premi de Iberflora per promoure la inserció laboral de persones amb diversitat funcional en jardineria i viverisme

El CEE del IVAS rep un premi de Iberflora per promoure la inserció laboral de persones amb diversitat funcional en jardineria i viverisme
29/09/2016 -

El director general de Diversitat Funcional, Antonio Raga, ha assistit al lliurament del reconeixement que Iberflora ha lliurat al Centre Especial d’Ocupació del IVAS per promoure la inserció laboral de persones amb diversitat funcional entorn de jardineria i viverisme.

El CEE del IVAS participa un any més en la Fira Internacional Iberflora que se celebra durant aquesta setmana en les instal·lacions de Fira València, amb un expositor on s’exposen els treballs que realitzen les persones amb diversitat funcional del centre en el manteniment de jardineria de la Universitat de València, l’Hospital General, els ajuntaments de València, Xest i Sedaví, així com la consolidació del viver-hivernacle La Humanitat.

Com a novetat en esta edició de Iberflora s’ha inclòs un reconeixement especial a empreses, entitats i associacions que promouen la inserció laboral de persones amb diversitat funcional en aquests sectors. A més del CEE del IVAS, han rebut el reconeixement IMECO (Institut de Mediació i Conciliació), Viveroal S.L., OAM (Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge) de l’Ajuntament de València i Manteniment d’Espais Verds D’Elx S.L.

El CEE del IVAS presenta els seus treballs en el stand C60, situat en el Nivell 3 del Pavelló 3 de la Fira del 28 al 30 de setembre. Així mateix participa en uns tallers dirigits a este col·lectiu i serà l’encarregat de moderar una taula sobre ‘Ocupació social com a millor alternativa per als garden i com a instrument de RSE‘, prevista per a les 16.30 hores del dijous, dia 29.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − tres =

museo prehistoria